Новият компактен кросоувър привлича клиенти и с конкурентна цена Една

...
 
Новият компактен кросоувър привлича клиенти и с конкурентна цена Една
Коментари Харесай

Hyundai Kona изпъква със смел дизайн и ярки цветове

  Новият стилен кросоувър притегля клиенти и с конкурентна цена
Една от най-знаковите министър председатели във Франкфурт несъмнено е новият стилен кросоувър Hyundai Kona. Новият високопроходим модел има упоритостите да стане един от най-продаваните коли в разрастващия се сегмент на градските кросоувъри. Новият корейски SUV изпъква със самоуверен и съвременен дизайн, ярки цветове – оранжев, лимонов и червен, необятен интериор с качествени материали и прецизна сглобка, икономични и динамични мотори, налична съгласуваност и най-съвременни технологии за сигурност. Очаква се новият Hyundai Kona да стане най-популярният световен модел на марката, защото ще притегля клиентите си и с конкурентна цена, започваща от 35 000 лв..

 
 На премиерата на Kona във Франкфурт беше персонално основният дизайнер на Hyundai - Петер Шрайер. На премиерата на Kona във Франкфурт беше персонално основният дизайнер на Hyundai - Петер Шрайер.
 

Новият Hyundai Kona е с дължина 4165 мм, ширина 1800 мм, височина 1550 мм и междуосие 2600 мм. Кросоувърът прави усещане със подострен дизайн с двойни напълно LED предни светлини. Новият модел е оборудван със защитни панели на каросерията и необятни арки на калниците. Смелият външен тип е емфатичен от необятната и ниска стойка, както и от 18-инчовите алуминиеви джанти в два тона. Отличителната контрастна облицовка на калниците покриват сензитивните зони на каросерията. Смелите предна и задна елементи са подчертани от необятната стойка на колата и агресивното оформление. Профилът с къси задни надвеси и калници допуска придвижване напред. Двуцветният покрив на Kona и изборът от 10 ярки външни разцветки предлага огромен брой истински съчетания за съвсем всеки жанр.

 
 Профилът e с къси задни надвеси и калници, a контрастният покрив предлага истински съчетания. Профилът e с къси задни надвеси и калници, a контрастният покрив предлага истински съчетания.
 

Интериорът на Hyundai Kona предлага обстойно място за лидера и пасажерите, като се отличава с гладки и меки повърхности. Опционалният 8-инчов сензорен екран на мултимедийна система интегрира всички функционалности за свързване и с помощта на своето ергономично състояние, разрешава водачите да са настроени към трафика пред тях когато и да е. Новата озвучителна система включва 8 представителя и усилвател, който дава тон с качество на концертна зала на всички пасажери.  Аудиосистемата прави свързаността налична, като разрешава на пасажерите да употребяват Apple CarPlay и Android Auto. Новата Kona предлага обилно място за краката на пасажерите на предните и задните седалки. Във вратите са интегрирани отделения за предпазване на дребни предмети и има място за 1,5-литрови бутилки. Новият кросоувър има и порядъчен багажник с размер 361 литра, а със сгънати седалки нараства до 1143 литра.

 
 Смелият външен тип е емфатичен от необятната и ниска стойка, и от 18-инчовите алуминиеви джанти. Смелият външен тип е емфатичен от необятната и ниска стойка, и от 18-инчовите алуминиеви джанти.
 

За новия Hyundai Kona се предлага нов 1,0-литров 3-цилиндров бензинов мотор с турбокомпресор с мощ 120 к.с. и 175 Нм въртящ миг, който се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия и с двойно задвижване 4х4. По-големият е 1,6-литров 4-цилиндров турбобензинов мотор със 177 к.с. и двигателна сила от 265 Нм. Той е комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия, а като алтернатива се предлага и 7-степенна автоматизирана трансмисия с двоен съединител DCT и задвижване 4х4 с два режима на шофиране - естествен и състезателен. Kona ще се предлага и с нов 1,6-литров 4-цилиндров турбодизелов мотор в два разновидността на мощ - със 115 и 133 к.с. и с 6-степенна механична трансмисия и предно предаване или със 7-степенен автоматик и предно и двойно задвижване 4х4. Hyundai Kona е с пътен луфт от 170 мм.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР